Hovenier Dronten

Jouw tuin, onze expertise

Hovenier Dronten
Hoveniersbedrijf in Dronten

Hoveniersbedrijf in Dronten

ou jij het liefst het hele jaar door willen genieten van het buitenleven? Dan is een goed verzorgde achtertuin onmisbaar. De hovenier uit Dronten kan jou helpen met het ontwerpen van een prachtige achtertuin. Daarnaast kan het hoveniersbedrijf uit Dronten ook jouw tuin op de juiste manier aanleggen. En wil je ook dat de achtertuin wordt onderhouden? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Tuinuniek. Bekijk op onze website wat wij voor jou kunnen betekenen of schakel direct de hulp in van de hovenier uit Dronten

 

Tuinontwerp door de hovenier van Dronten

Wanneer je de tuin wilt laten ontwerpen door de hovenier van Dronten maken we een afspraak zodat we al jouw wensen en voorkeuren door kunnen nemen. Daarbij word je geadviseerd op het gebied van smaak en stijl, maar ook op het gebied van materiaal en duurzaamheid. Na het gesprek gaat Tuinuniek aan de slag om een schets te maken van het ontwerp van de tuin. Daarbij houden we ook rekening met de functie en de indeling van de tuin. Wanneer de schets klaar is, nemen we het tuinontwerp samen door zodat alles tot in de puntjes compleet is en jij binnenkort kunt genieten in de tuin van jouw dromen. 

 

Aanleg van de tuin

Bij de aanleg van de tuin houdt de hovenier van Dronten rekening met jouw wensen. Misschien zijn er planten, elementen of kunstwerken in de tuin die ook een plekje verdienen in jouw nieuwe tuin. Wanneer dat besproken is halen we de tuin leeg en maken we alles gereed voor de opbouw. Daarbij kun je denken aan verhardingen, tuinverlichting, gazon en ook de aanleg van geschikte grond voor nieuwe beplanting. Een tuin bestaat natuurlijk niet alleen uit overkappingen, bloembakken en andere bouwkundige elementen, maar ook uit gras, bomen, planten en struiken. Groen brengt jouw tuin tot leven. 

 

Tuinonderhoud door de hovenier in Dronten

Naast het maken van een tuinontwerp en het aanleggen van jouw tuin, willen wij ook graag jouw tuin onderhouden, zodat je de tuin er ieder seizoen piekfijn uitziet. Dat doen we door in het voorjaar en in het najaar jouw tuin zomer- en winterklaar te maken. Daarbij kun je denken aan allerlei tuinwerkzaamheden zoals snoeien of grasmaaien, maar ook voor reparaties aan bouwkundige elementen kun je ons inschakelen. Een hovenier voor tuinonderhoud in Dronten nodig? Schakel Tuinuniek in! 

 

Hovenier in Dronten inschakelen?

Wil jij graag een tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door de hovenier van Dronten? Neem dan contact op met Tuinuniek door te bellen naar 06-41441707 of door een e-mail te sturen naar info@tuinuniek.nl

“De kunst is om de klant zoveel mogelijk mee te nemen in de plannen, zonder hen te belasten. Initiatief nemen en tijdig communiceren, dat is onze kracht. Door onze nauwkeurige planning in combinatie met onze flexibiliteit komen we tot de mooiste resultaten.”

Onze focus

Efficiënt en flexibel

Vindingrijk en verrassend

Z

Duurzaamheid en kwaliteit

Quote Camiel van Keulen

“Wij schakelen snel en weten uw wensen op creatieve wijze en op hoogstaande kwaliteit te realiseren.”