Tuinaanleg

De schop gaat in de grond. Nu wordt het écht leuk!

Buiten is het nieuwe binnen. Ga voor groen!

Bij de realisatie van de tuin bekijken we de huidige situatie. Wellicht zijn er planten, materialen, kunst of andere elementen met emotionele waarde die ook in het nieuwe ontwerp een plek verdienen. We halen de tuin leeg, maken de nieuwe contouren zichtbaar voor de opbouw en zorgen ervoor dat de grond geschikt is voor jouw nieuwe beplanting.

Nadat de basis is gelegd, starten we met de opbouw. Denk hierbij aan verhardingen, gazon, tuinverlichting en duurzame bouwkundige elementen. Heb jij bijvoorbeeld al in gedachten hoe jouw nieuwe overkapping eruitziet? Of de perfecte bloembak? Wij hebben ideeën genoeg en we maken alles op maat én naar wens. De finishing touch van de aanleg zijn het gras, bomen, struiken en planten. Want groen brengt jouw unieke tuin tot leven.

Planning en realisatie

We werken gestructureerd en nauwkeurig. Onze hoveniers zorgen ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van een openliggende tuin.

Grondwerk en verhardingen

We zorgen voor looppaden en een prachtig terras. Zo strak, dat onkruid vrijwel geen kans meer heeft.

Interieur en verlichting

We ontwerpen en maken in het oog springende, stevige meubels en zorgen ervoor dat de tuin mooi wordt verlicht.

Beplanting en (kunst)gras

Welkom tuin! Met uitgebalanceerde beplanting zorgen we voor een tuin die het hele jaar in bloei staat.

Quote Camiel van Keulen

“De uitdaging ligt in de verrassing: een uniek tuinconcept door uw wensen te combineren met onze vakkennis en creativiteit.”