Tuinaanleg Dronten

Jouw tuin, onze expertise

Tuinaanleg Dronten
Tuinaanleg in Dronten

Tuin aanleggen in Dronten

De schop gaat de grond in. Je krijgt een nieuwe tuin in Dronten! Tuinaanleg in Dronten is altijd een leuk project. Wij zullen deze projecten met liefde omarmen en iedere tuin aanleggen alsof het onze eigen tuin is. Een nieuw terras, een nieuw gazon, nieuwe beplanting, niets is ons te gek. Wacht daarom niet langer en laat je tuin aanleggen in Dronten door Tuinuniek!

 

Buiten is het nieuwe binnen

Buiten is het nieuwe binnen. Dat is de trend van dit moment. Het is immers heerlijk om buiten te zijn. Veel mensen zijn het daar gelukkig mee eens. Nog fijner is om buiten te zijn in een tuin die volledig naar jouw smaak is ingericht! Dat kan natuurlijk door onze tuinaanleg in Dronten. Wij zijn er speciaal voor jou om jouw wensen te vertalen in een echt plan. Heb je al in gedachten hoe je jouw nieuwe tuin wilt hebben? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe overkapping, prachtige bloembakken of een nieuw terras in de tuin? Het is allemaal mogelijk door onze tuinaanleg in Dronten.

 

Ga voor groen!

Bij de aanleg van de tuin houdt de hovenier van Dronten rekening met jouw wensen. Misschien zijn er planten, elementen of kunstwerken in de tuin die ook een plekje verdienen in jouw nieuwe tuin. Wanneer dat besproken is halen we de tuin leeg en maken we alles gereed voor de opbouw. Daarbij kun je denken aan verhardingen, tuinverlichting, gazon en ook de aanleg van geschikte grond voor nieuwe beplanting. Een tuin bestaat natuurlijk niet alleen uit overkappingen, bloembakken en andere bouwkundige elementen, maar ook uit gras, bomen, planten en struiken. Groen brengt jouw tuin tot leven. 

 

Onderhoud door de hovenier in Dronten

Naast het maken van een tuinontwerp en het aanleggen van jouw tuin, willen wij ook graag jouw tuin onderhouden, zodat je de tuin er ieder seizoen piekfijn uitziet. Dat doen we door in het voorjaar en in het najaar jouw tuin zomer- en winterklaar te maken. Daarbij kun je denken aan allerlei tuinwerkzaamheden zoals snoeien of grasmaaien, maar ook voor reparaties aan bouwkundige elementen kun je ons inschakelen. 

 

Laat nu een tuin aanleggen in Dronten!

Wil je ook weer genieten in je eigen tuin? Wil je eindelijk jouw wensen voor een tuin laten uitkomen? Laat dan nu je nieuwe tuin door ons aanleggen! Door onze tuinaanleg in Dronten is jouw tuin binnen een handomdraai omgetoverd tot een echte droomtuin. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw tuin zijn? Neem dan snel contact met ons op en wie weet gaat binnenkort ook bij jou in de tuin de schop in de grond!

Onze focus

Efficiënt en flexibel

Vindingrijk en verrassend

Z

Duurzaamheid en kwaliteit

Quote Camiel van Keulen

“Wij schakelen snel en weten uw wensen op creatieve wijze en op hoogstaande kwaliteit te realiseren.”