Tuinontwerp Dronten

Jouw tuin, onze expertise

Tuinontwerp Dronten
Tuinontwerp in Dronten

Tuin laten ontwerpen in Dronten

De schop kan in de grond, je krijgt een nieuwe tuin in Dronten! Het hebben van een eigen tuin is natuurlijk een van de fijnste dingen die er zijn. Je eigen buitenruimte is echt goud waard. Laat het er dan ook voor goud uitzien met het tuinontwerp in Dronten van Tuinuniek! Alles is mogelijk, een terras, een schuur of misschien zelfs een zwembad. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp samen met ons jouw nieuwe tuin!

 

Binnen naar buiten halen

De trend ‘Buiten naar binnen halen’ is enorm populair in de woonwereld. Wij draaien hem graag om. Binnen naar buiten halen, dat is ons doel bij ons tuinontwerp in Dronten. Het is ons doel om de tuin nog mooier te maken dan het huis. Het is heerlijk om buiten in de tuin te zijn en dat laten wij je graag zien. Door ons tuinontwerp in Dronten wil je ook liever buiten zijn dan binnen. Kun je het je voorstellen dat je baalt dat je binnen moet zitten, omdat het bijvoorbeeld regent? Dat zal na ons gerealiseerde tuinontwerp in Dronten iedere regenachtige dag van toepassing zijn.

 

Een tuin die het hele jaar verrast

Een tuin die het gehele jaar door je verrast en waar je alle seizoenen van kunt genieten, dat is het doel bij ons tuinontwerp in Dronten. Nadat je bij ons een tuinontwerp in Dronten hebt aangevraagd gaan we gelijk voor je aan de slag. We maken gelijk een schets van het ontwerp. Natuurlijk zijn in deze schets al jouw wensen verwerkt. Na deze schets gaan we samen de schets tot een definitieve schets maken. Alle wensen en alle veranderingen worden door jou bepaald. Natuurlijk wel aan de hand van ons advies. Weet je nog niet wat je precies in de tuin wilt hebben? Wij laten je graag alle tuin mogelijkheden zien totdat je bij jezelf denkt: ‘Wauw, dat wil ik ook!’.

 

Het complete pakket

Wij ontwerpen de tuin graag zowel praktisch als origineel. Daarbij maken wij gebruik van verschillende materialen. Uiteraard maken wij het tuinontwerp in Dronten zo duurzaam mogelijk. Naast het tuinontwerp in Dronten kun je bij ons ook terecht voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Tuinuniek biedt je het complete pakket!

 

Waarom Tuinuniek?

Wij creëren op eigen wijze unieke tuinen. Dat komt grotendeels door onze unieke visie. Wij zijn in 2017 begonnen om al jouw wensen werkelijkheid te maken. Ons team bestaat uit een groep veelzijdige groen experts die allen een eigen unieke specialiteit hebben. Hierdoor vult ons team elkaar perfect aan en is jouw tuinontwerp in Dronten zo gemaakt. Wij zijn efficiënt, flexibel, vindingrijk en verrassend. Daarnaast bieden wij duurzaamheid en kwaliteit in onze ontwerpen. Je kunt een duidelijke planning en een transparante communicatie van ons verwachten. Wij zijn er voor jou om jouw tuin om te toveren tot een droomtuin!

 

Kies nu voor een tuinontwerp in Dronten!

Heb je net een nieuw huis gekocht en is de tuin niet volledig naar jouw smaak? Heb je geen idee hoe je weer van je eigen tuin kunt genieten? Vraag dan nu een tuinontwerp in Dronten aan! Door ons tuinontwerp in Dronten kun jij weer gaan genieten van je eigen tuin. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw tuin zijn? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06-41441707 of te mailen naar info@tuinuniek.nl. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons kantoor aan de Winde 57 te Kampen. Wanneer ga jij weer genieten van je eigen tuin?

Onze focus

Efficiënt en flexibel

Vindingrijk en verrassend

Z

Duurzaamheid en kwaliteit

Quote Camiel van Keulen

“Wij schakelen snel en weten uw wensen op creatieve wijze en op hoogstaande kwaliteit te realiseren.”