Vakkundige aanleg

Een kleine verandering in uw tuin, een volledige renovatie of een compleet nieuwe tuin, wij denken graag met u mee! Tijdens de realisatie toch nog aanpassingen doorvoeren? Geen probleem! Ook tijdens de uitvoering kunt u het ontwerp nog aanpassen. Dat is het voordeel van de korte lijn tussen klant en TuinUniek. Zo krijgen de professionele werkwijze, onze jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht meerwaarde voor u.

Het grondwerk, de verhardingen, eventuele vlonders en waterpartijen worden als eerste uitgevoerd. Nadat deze onderdelen uitgevoerd zijn, ontstaat er een goed beeld van de nieuwe ruimtes in de tuin. Hierna wordt het beplantingsplan in detail doorgenomen. U heeft dan beter zicht op het eindresultaat. Daarna kan worden gestart met de aanleg van de beplanting en het gazon. Uw tuin kan verder verfraaid worden met sfeervolle verlichting en potterie. Tijdens de gehele uitvoering houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en de planning.

Onze service houdt niet op na de aanleg: binnen een jaar komen we terug om te kijken of uw droomtuin nog helemaal naar uw wens is. Is er beplanting afgestorven of niet naar wens, dan komen wij deze kosteloos vervangen. Ook voor aanvullend advies staan we voor u klaar.