Verrassend ontwerp

U heeft wellicht al ideeën opgedaan en misschien zelf wel iets op papier gezet. Mogelijk weet u het nog helemaal niet, maar er moet iets gebeuren. TuinUniek kan u helpen en biedt u een praktisch en eerlijk advies om uw tuin naar eigen wensen te verwezenlijken. Het maakt niet uit of u een kleine of grote tuin heeft, een daktuin of een balkon. Samen kunnen wij uw eigen tuin realiseren.

Een doordacht en verrassend tuinontwerp vormt de basis voor onbezorgd en lang tuinplezier. Uw wensen vormen daarbij het uitgangspunt. TuinUniek zet graag alle kennis, ervaring en deskundigheid hierbij in. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Daarna maken wij een eerste schetsontwerp, dit zal aan u gepresenteerd worden met voorbeelden van sfeer, structuur en kleurgebruik. Het ontwerp zal, waar nodig, aangepast worden n.a.v. uw opmerkingen. Zo werken wij samen richting uw droomtuin!

Het is mogelijk dat de tuin met enkele kleine ingrepen, zoals nieuwe verharding of het vernieuwen van de beplanting, al aan uw wensen voldoet. In dat geval kunnen de veranderingen worden uitgevoerd zonder een compleet ontwerp te maken.